NIŠTA NIJE KAKO SE ČINI

Jennifer Lopez u trapericama koje su sve samo ne obične, a lako bi mogle biti najskuplje u povijesti

03.02.2024 u 17:17

  • +6

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sljedećih dana Jennifer Lopez radit će punom parom na promociji svog novog dokumentarca 'This Is Me...Now: A Love Story' koji će se na Amazonovom streaming servisu Prime Video moći gledati od 16. veljače, kad izlazi i njezin novi glazbeni album. Gomila gostovanja u TV emisijama bit će i prilika za pokazivanje stajlinga, osmišljenih do posljednjeg detalja, a ovaj najnoviji je sve samo ne običan

Vjerojatno nitko ni ne misli da Jennifer Lopez kad ide iz kuće na sebe nabaci prvo što joj dođe pod ruku, a ako je itko i pomislio, na prvi pogled, da je najnoviji stajling na brzaka osmišljen – prevarit će se. Iako je ležerna modna kombinacija latino dive složena od naoko 'običnih' komada, u njoj zapravo ništa nije obično.

Za odlazak u NBC Studios odjenula je traperice s izvezenim zlatnim arabeskama na prednjem djelu, bijelu majicu i dugi plavi kaput/kardigan te smeđe gležnjače od brušene kože. Na prvi pogled, ništa senzacionalno. Ili?

Zaljubljenici u rad slavnog talijanskog dizajnera Pierpaola Picciolija, modnog direktora luksuzne modne kuće Valentino, prepoznat će u njima komad s modnih pista, preciznije, haute couture revije za jesen 2023, koja je održana nekoliko mjeseci ranije u Parizu.

Upravo su traperice sa zlatnim vezom na prednjem djelu bile jedan od komada o kojima se najviše pričalo. Riječ je zapravo o kultnim levisicama, vintage modelu Levi’s 501 Big E iz 1966, koje su prekrivene zlatnim izvezenim listovima, a manekenka ih je baš poput JLo nosila u kombinaciji s bijelim bodyjem od teške svile i dugim plavim kaputom od bouclea. Bila je to haute couture verzija omiljene i vječne kombinacije – obične bijele majice i plavih traperica.

Traperice s kojima se Piccioli tako divno poigrao su Levi’s 501 Big E, a imaju poznati crveni jezičak s velikim slovom E, koji označava traperice proizvedene prije 1971. To također znači da su jedan od rijetkih primjeraka proizvedenih u SAD-u prije nego je Levi's preselio proizvodnju u inozemstvo.

Ljubav Valentina i Levi’sa nije nikakva novost, a njihova dosadašnja suradnja se pokazala kao dobitna kombinacija. Piccioli je 2021. odabrao Levi’s da napravi 517 komada Levi’s Valentino Vintage 517 traperica i 5107 komada reizdanja modela 517. Ponovno izdane Valnetinove 'levisice' prodavale su se za nemalih 990 dolara.

A koja je cijena modela u kojima šeće Jennifer Lopez? Zasigurno astronomska jer je dio couture kolekcije, a do nje ionako mogu samo 'odabrani'.