za sjajne stajlinge

Praktične i nosive uz sve: Ove jeseni nosit će se ova tri modela prijelaznih jakni

24.08.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Prijelazne jakne odjevni su komadi koji spašavaju svaki stajling u prelasku iz kasnog ljeta u jesen. Ove sezone modnom scenom vladaju udobni, praktični i vrlo chic modeli, a ova tri posebno su u fokusu

Prijelazno razdoblje poprilično je izazovno kad je riječ o odijevanju i slaganju modnih kombinacija. Ponekad je teško odlučiti se je li toplo ili hladno, treba li odjenuti hlače ili haljinu, tenisice ili balerinke.

Srećom, tu uskaču prijelazne jakne, modni komadi koji se podjednako dobro mogu nositi s ljetnom i jesenskom garderobom.

  • +4
Prijelazne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Baloneri

Baloneri su prav klasik i neophodan modni komad kad je u pitanju slaganje outfita u prijelaznom razdoblju. Odlično se slažu s kratkim i dugim haljinama, ali i s hlačama i suknjama. Jednostavno odlično izgledaju s gotovo svime iz ormara. Vrlo su svestrani i kad je riječ o izboru cipela te se mogu kombinirati uz otmjenije modele poput loaferica ili čizama na petu i tenisica.

Ali ono najbolje je njegov sjajan izgled u slojevitom načinu odijevanja - uparen s kardiganima ili majicama s kapuljačom, baloner je idealna prijelazna jakna u jesen, i chic i ležerna. S druge strane ove sezone se nešto manje nose kratki baloneri, pa svakako bacite oko na dulje modele.

Bomber jakne

Bomber jakne pojavile su se na modnoj sceni prošle godine i osvojile srca i ormare zaljubljenica u modu, a nakon toga i piste, gdje su prikazane na revijama za jesen i zimu 2022. Zahvaljujući velikom izboru dizajna, ove jakne dostupne su kao laganija varijanta za kasne ljetne dane, a tu su i modeli s podstavom koji će dobro doći kada malo zahladi. Također postoji nevjerojatan broj varijacija u krojevima, savršenih za davanje ležernog prizvuka razigranim stajlinzima.

Outdoor jakne

Kada je riječ o prijelaznim jaknama, nemoguće je zaobići sve istaknutiji outdoor trend. Dizajneri i brendovi predstavljaju cool modele koji su istovremeno praktični i ludo moderni. Bilo da se radi o jakni od flisa ili ležernoj vjetrovci, funkcionalne jakne su upravo onaj modni komad na koji se možete osloniti u prijelaznom razdoblju. Kada je riječ o stajlingu, dodatak ovih jakni osigurava vrlo cool i urban prizvuk.