SUPER STIL

Poznati se obukli za stotinjak kuna i izgledaju sjajno

26.02.2014 u 06:39

  • +12

Poznati u Zari i HM-u

Izvor: tportal.hr / Autor: RCF Splash News /Reuters Guliver Splash News

Bionic
Reading

Za odličan stil ne treba puno novca. Stvar je u kombiniranju i prilagođavanju odjeće svojoj osobnosti i stilu. Znaju to i najveće zvijezde poput Jessice Albe, Taylor Swift i vojvotkinje od Cambridgea koje nose dizajnersku odjeću, ali je rado kombiniraju s high street brendovima poput nama poznatih Zare i H&M-a

Nedavno je mlada pjevačica Taylor Swift zablistala u H&M-ovoj haljinici za 78 kuna. Žena koja si može priuštiti najskuplju haljinu pokazala je da za dobar izgled nije bitna debljina novčanika. U crnoj haljinici s bijelim točkicama izgledala je preslatko.


Beyonce je pak na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju u tirkiznom topiću s potpisom Longlinea, a on stoji za ovu divu jeftinih 167 kuna.

A kada modna ikona Alexa Chung odjene suknjicu koja košta 189 kuna, onda to mora biti potvrda svima da vas, nešto što je lijepo, ne mora nužno baciti u dug. Prave zvijezde to očito znaju, a najbolji primjer  kako super izgledati te kombinirati visoku modu i high street brendove je vojvotkinja od Cambridgea, koja nas često osvaja super modnim komadima iz popularne Zare.