ALDUK BOŽIĆNA VEČERA

Poznate Hrvatice zasjale u raskošnim blagdanskim toaletama

1/19

Poznate Hrvatice na Aldukovoj božićnoj večeri

Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog posebne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja. Hotel Esplanade otvoren prije više od 90 godina i restoran Zinfandel`s poslužili su kao najbolja moguća kulisa, svojom estetikom i kvalitetom ovoj posebnoj večeri su pružili poseban gala efekt koji je započeo pićem dobrodošlice, a nastavio se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od osamnaest metara dužine. 

Posebnu modnu priču su ispričale brojne ambasadorice brenda koje su zasjale u Alduk kreacijama, a među njima svakako treba izdvojiti Jelenu Rozgu, Anu Radišić, Lejlu Filipović, Pamelu Ramljak, Ivu Šulentic, Laru Antić, Maru Bratoš, Zsa Zsau, Petru Kurtelu, Anu Vilenicu, Ivanu Delač, Leu Mijatović i Ingrid Divković.  Izvrsna blagdanska i modna večer se, prema očekivanju, otegnula do iza ponoći uz neizostavne zdravice, pjesmu i smijeh. 

Poznate Hrvatice na Aldukovoj božićnoj večeri

Poznate Hrvatice na Aldukovoj božićnoj večeri

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prethodna slika Sljedeca slika
Gala blagdanska večera u organizaciji dizajnera Ivana Alduka svake godine postaje epicentar okupljanja svih ambasadorica brenda, suradnika i modnih novinara, urednika koji se vrlo rado odazovu druženju
  • Autor: I. B.
  • Objavljeno 06.12.2018 u 13:33