KOJOJ BOLJE STOJE?

Poznate Hrvatice poludjele za Zarinim hlačama od 300 kuna

13.03.2018 u 21:26

Bionic
Reading

Nakon što je Severina prošetala Zagrebom u crvenim hlačama s kontrastnim bočnim trakama, u istima se pojavila i pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić, a da ih kupi razmišljala je i vlasnica PR agencije, Lana Klingor Mihić

Odavno je poznato da Severina, čak i kada ide na sud, gdje s bivšim partnerom Milanom Popovićem vodi bitku za skrbništvo nad sinom, pomno pazi što će odjenuti. Prije nekoliko dana snimljena je u Burberryjevom baloneru i s Guccijevom torbicom u ruci, no u oči su itekako upadale crvene hlače s kontrastnim bočnim trakama.

💼 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Riječ je o lepršavim hlačama elastičnog struka, koje u svojoj ponudi, za svega 299 kuna ima poznati španjolski modni lanac Zara, a za kojim su doslovce poludjele Hrvatice.

Nakon što je Zarine hlače prošetala Severina, za iste se odlučila i pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić, koju je, čini se, inspirirala upravo splitska kolegica, pa se odjenula gotovo identično za jedno snimanje.

Baš kao i Severina, i Ivana je odabrala svijetle cipele u špic, a umjesto bijele košulje i bež balonera odjenula je bijeli t-shirt s natpisom i traper jaknu.

Hlače su se očito svidjele i vlasnici PR agencije Lani Klingor Mihić, koja ih je odlučila isprobati u dućanu, a kako joj stoje, pokazala je i na svom Instagram Storyju. Ipak, kako je napisala, za razliku od Severine i Ivane, ona ih ipak nije kupila.

  • +15
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak