MODNI ULOV

Severina se pohvalila vestom koju obožavaju slavne dame

15.01.2018 u 11:57

Bionic
Reading

Da Severinina kolekcija u ormaru obiluje dizajnerskim komadima, dobro je poznata činjenica, a na Instagramu se ovih dana pohvalila novim modnim ulovom koji je osvojio naklonost dama poput Petre Ecclestone i Jennifer Lopez

Riječ je o efektnoj vesti s potpisom Guccija, a koja dostiže cijenu od gotovo 25 tisuća kuna. Bijela vesta predimenzionirana kroja stiže s prepoznatljivim Guccijevim detaljima poput tigrove glave na leđima, a u navedenom modelu nedavno je viđena Petra Ecclestone.

Nakon novogodišnjeg provoda kći Slavice Ecclestone odlučila se počastiti šopingom u Hollywoodu, a tim povodom dežurni paparazzi ulovili su ju u casual kombinaciji s fokusom na vesti s potpisom Guccija.

Identičnoj vesti nije odoljela ni latino diva Jennifer Lopez te je, poput Petre, skupocjenu vestu s potpisom Guccija kombinirala s običnom bijelom majicom i trapericama s prorezima.

  • +12
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U odnosu na Petru i J.Lo, Severina je zablistala isključivo u skupocjenoj vesti Gucci koju je stilizirala parom efektnih visećih naušnica.

Početkom prošle godine u sličnom modelu veste s potpisom Guccija moglo se vidjeti i manekenku Chrissy Teigen.

  • +2
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bijela vesta viđena na egzotičnoj ljepotici stiže s dvobojnim prugicama i tigrovom glavom s natpisom 'Blind to love', a predstavljena je u sklopu resort kolekcije.