Dar za posjetitelje

Potražite Primu na Ambienti, osvojite kuhinju u vrijednosti od 100.000 kuna!

12.10.2018 u 20:06

Bionic
Reading

Poznata hrvatska tvrtka ove godine generalni je sponzor glavne nagrade za posjetitelje: kuhinje Prima opremljene svim uređajima.

Na ovogodišnjem sajmu Ambienta koji se u Zagrebu održava do 14. listopada i predstavlja priču o ideji, dizajnu, arhitekturi i hrvatskoj proizvodnji, ove godine uz još 299 izlagača predstavila se i Prima Grupa.

Na gotovo 1000 m2 premijerno su predstavili kolekciju namještaja za 2019. godinu - kuhinje po mjeri, novitete iz blagovaonskog programa i namještaja za dnevne sobe, nove modele spavaćih i dječjih soba, predsoblja i kupaonskog namještaja te najnoviju kolekciju madraca. Prima namještaj ove godine generalni je sponzor glavne nagrade za posjetitelje: kuhinje Prima opremljena svim uređajima u vrijednosti od 100.000,00 kuna.

No to nije sve od noviteta koje je Prima pripremila za ovu godinu. U suradnji s tvrtkama Klana i Mundus viridis, tvrtka Prima namještaj utemeljila je i na Ambienti predstavila novoutemeljeni brend za namještaj i prateće proizvode – VALA.

VALA je certifikat koji označava hrvatske proizvode, koji moraju zadovoljiti kriterije inovativnog dizajna te kvalitete izrade. VALA kao brend i robni žig kupcima će jamčiti da se radi o proizvodima više dodane vrijednosti.