JUTRO NAGE LJEPOTICE

Potpuno gola i neodoljiva Bar Refaeli

04.05.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Nije novost vidjeti supermodela kako gol pozira na crno-bijelim art fotografijama, ali kada reklamira novu liniju donjeg rublja, ima smisla da nosi odjeću. Bar Rafaeli očito je znala da će osvojiti više pažnje - ako bude potpuno gola

Izraelska ljepotica pozirala je za crno-bijeli TV oglas kojim reklamira svoju novu mušku liniju rublja Under.Me.

U spotu se vidi kako se gleda u ogledalo ne noseći apsolutno ništa nakon što je izašla iz kade. Reklama počinje kadrovima u kojima ona uživa u kadi, zatim se proteže na krevetu i drži u ustima neupaljenu cigaru. Odjevena u par crnih gaćica i majicu, navlači crne čarape i počinje kositi travu u svom vrtu i čistiti bazen te trenirati bejzbol udarce. Ponovno se vraća u kupaonicu gdje češlja kosu pred ogledalom.

Linija donjeg rublja zove se Under.Me i ekskluzivno ga je dizajnirala Bar Rafaeli koja voli meki pamuk i jednostavne linije: 'Moje je donje rublje odjeća koja je najbliža mom tijelu, pa želim da ga nadopunjava, a ne da dominira. Nema ništa bolje od jednostavne, udobne, kvalitetne odjeće.'

'Ne želim da me definira moja odjeća. A to je i ideja rublja Under.me, osnovnih jednostavnih komada koji lijepo izgledaju i u kojim se osjećate nevjerojatno. Jer ispod moje odjeće stojim prava ja. Ništa drugo', kaže Bar.

Slavni supermodel slijedi stope kolegica Gisele Bundchen te Elle Macpherson koja je lansirala svoju paletu donjeg rublja prije 20 godina, piše Daily Mail. Provjerite što ujutro, kad je sama, radi seksi Bar Rafaeli.