ZA NE POVJEROVATI

Posvađale se zbog ljubomore

24.10.2013 u 09:55

Bionic
Reading

Poznata glumica odlučila je prekinuti prijateljstvo s poznatom pjevačicom zbog - ljubomore

Gwyneth i Pink su se zbližile snimajući film 'Thanks Fo Sharing', no nakon što je Pink dobila bolje kritike od Gwyneth, glumica je otkačila svoju prijateljicu kratkoga daha.

'Sve je krenulo dobro, no sad se Gwyneth i Pink nikako ne slažu', rekao je izvor blizak nekadašnjim prijateljicama za National Enquirer.

'Kad je stigla na set, Pink uopće nije razmišljala o sebi kao glumici. Znala je da snima s profesionalcima pa se šalila da im ne želi smetati na putu. Gwyneth ju je uzela pod svoje i baš su se dobro našle', nastavio je isti izvor.

Curke su ostale u kontaktu i nakon završetka snimanja, no odnosi su naglo zahladili pojavom prvih kritika koje su istaknule upravo Pink. Umjesto da bude ponosna na svoju novopečenu prijateljicu i kolegicu, 'Gwyneth je postala ljubomorna. Počela je govoriti da nikad više neće raditi i družiti se s tom prljavom i neljubaznom curom'.

S druge strane, 'Pink planira napisati pjesmu o lažnim prijateljima, a Gwyneth će joj biti inspiracija', tvrdi ili na glas razmišlja isti izvor.