FOTOGRAFSKI SEMINAR DAMIRA HOYKE

Postanite Fotosofia 6 FOTOmodel, make-up artist, stilist, frizer ili modni dizajner

12.04.2011 u 14:28

Bionic
Reading

Fotoseminar Fotosofia i ove godine pruža priliku onima koji se bave modnim zanimanjima vezanima uz fotografiju da na jednodnevnom fotosessionu u sklopu seminara besplatno nadograde znanje i iskustvo, dopune svoje bookove fotografijama različitih fotografa, povežu se s dosadašnjim seminaristima te se uključe u cjelogodišnje Fotosofia aktivnosti.

Petnaest fotografa, polaznika seminara pod stručnim vodstvom Damira Hoyke, realizirat će modni fotosession snimajući dvije djevojke i dva mladića, koji će biti odabrani na castingu 4. lipnja 2011. Predviđeni datum fotosessiona u Termama Tuhelj je 1. srpanj 2011., a odabrani modeli će imati snimanja s nekoliko fotografa od kojih će im svaki napraviti po tri besplatne fotografije za book ili slične privatne potrebe.

Posebnim natječajem bit će odabrani i make-up artisti, stilisti, frizeri i modni dizajneri koji će dobiti priliku prisustvovati fotosessionu kao promatrači ili asistenti profesionalaca u navedenim zanimanjima.

Prijavljeni na natječaje ne moraju biti profesionalci u dotičnim zanimanjima.

Kao i prošle godine, Hoyki će u odabiru ekipe za modni fotosession pomoći netko od ambasadora Fotosofije, Rene Bitorajac, Tomislav Jelinčić i Boris Mirković

Natječaji su otvoreni do 30. svibnja 2011., a sve o prijavama možete pročitati na www.fotosofia.info