'DANAS IGRAŠ SAM'

Poslušajte novi singl Ivane Radovniković

01.08.2011 u 15:58

Bionic
Reading

Sjećate li se Ivane Radovniković? Plavokosa Zadranka, jedna od zvijezda talent showa 'Story Super Nova Music Talents', nedavno je predstavila novi singl 'Danas igraš sam' te je najavila i skori izlazak novog, trećeg albuma

26-godišnja Zadranka u međuvremenu je diplomirala politologiju, a kako kaže, već neko vrijeme radi na svom novom albumu, nasljedniku 'Caféa'.
Ivana je taj singl napisala zajedno sa svojim dugogodišnjim suradnicima, Darijom Brzojom, Đurom Zifrom i Mirom Lesićem. Kako je željela što više uključiti i obožavatelje, ovoga puta je uz pomoć njih odabrala naziv pjesme 'Danas igraš sam'.

Inače, Ivana je postala i blogerica portala Večernjeg lista, a blog se zove 'U kreativnom neredu'

'Već sam nekoliko godina prisutna u blogerskom svijetu i to mi je postao svojevrsni oblik dnevnika, ali ujedino i odličan način komunikacije s ljudima. Od raznih priča, iskustava, savjeta i razmišljanja do dobre zabave, humora i novih poznanstava... Sve to je dio ovog virtualnog piskaranja koji mi ponekad posluži i kao ispušni ventil', rekla je Ivana.

Zanimljivo je da je mlada pjevačica u tom talent showu pronašla i ljubav – u sretnoj je vezi već sedam godina sa Stjepanom Markovićem, također natjecateljem showa 'Story Super Nova Music Talents' s kojim i živi.