modni pogodak

Poslovnu eleganciju ima u malom prstu: Martina Bienenfeld ima odličan stajling i još bolje cipele

29.09.2023 u 15:11

  • +8

Festival Open House Zagreb

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Ercegović

Bionic
Reading

U crnom od glave do pete, Martina Bienenfeld pokazala je još jedan odličan poslovni look. Podjednako jednostavna i elegantna, ova kombinacija bila začinjena odličnim cipelama

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba poznata je po istančanom modnom stilu i odjevnim kombinacijama u kojim nevjerojatno vješto spaja stroge, biznis komade s trendovskim elementima. A u Atelijeru Bohutinsky gdje je predstavljen festival Open House Zagreb, u sklopu kojeg će se od 20. do 22. listopada građanima i turistima otvoriti vrata 35 najatraktivnijih zagrebačkih arhitektonskih djela, Martina Bienenfeld pokazala stajling vrijedan pažnje.

Crnu suknju midi duljine spojila je s oversized crnom majicom dokazavši da jednostavnost i čista elegancija baš uvijek dobro izgledaju. Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba inače njeguje čistu poslovnu eleganciju koju redovito osvježi kakvim trendovskim komadom.

Ovog puta izbor je pao na slingback sandale, model koji je ove sezone zavladao street styleom modnih prijestolnica i osvojio ormare trendseterica. Riječ je o vječnim sandalama, utjelovljenju modne profinjenosti i modelu koji se nosi sezonama jer podiže baš svaku kombinaciju.

Martina Bienenfeld posegnula je za model s potpisom kultne modne kuće Dior. Ovaj model, koji dolazi sa špic vrhom, zbog kojeg noge automatski izgledaju dulje, ističe se i crnom tehničkom tkaninom i udobnom potpeticom od 6,5 cm. No, najistaknutiji detalj svakako je mašna u kontrastnoj bijeloj boji koja mijenja prepoznatljiv slingback remenčić preko pete.

Ovaj stajling pokazuje i kako poslovna elegancija ne mora nužno biti stroga i kruta, ali i da ženstven i laskav izgled ne mora nužno značiti odricanje od udobnosti. Poslovni stajlinzi itekako mogu biti udobni, trendi i tako chic.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara