SA STILOM

Poslovna elegancija nikad nije bila toliko chic: Kate Middleton ponovno reciklira omiljeni komad iz ormara

25.01.2023 u 19:41

Bionic
Reading

Otkako je ušla u kraljevsku obitelj, Kate Middleton drže na oku zaljubljenice u modu koje gotovo religiozno prate modne kombinacije omiljene članice engleske kraljevske obitelji

Princeza od Walesa dobro je poznata i po svojim elegantnim i ženstvenim kombinacijama koje u prvi plan ističu njezinu besprijekornu figuru.

Uvijek sjajno odjevena, Kate je ponovno briljirala prilikom radnog sastanka u dvorcu Winsdor gdje se susrela sa stručnjacima koji će dati strateške savjete i pomoći rad princezinog Centra za rano djetinjstvo Royal Foundation u Berkshireu koji promiče ideju o važnosti prvih pet godina djetetova života.

Majka troje djece, bila je utjelovljenje poslovne elegancije u još jednom jednom fantastičnom stajlingu za koji je zaslužila samo pohvale.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Leal/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate je iz svoje bogate kolekcije posegnula za chic sakoom, modelom 'Leaf', s potpisom jednog od njezinih najomiljenijih dizajnera, Alexandera McQueena.

Princeza je i ovoga puta pokazala kako joj, baš kao i španjolskoj kraljici Letiziji, modna reciklaža nije nepoznata.

Efektni McQueenov sako koji joj stoji kao saliven već je nosila 2020. i 2021. godine, a izrađen je od strukturiranog krepa, ima podstavljena ramena, šiljate satenske revere i uglate džepove no ako biste ga rado imali, nažalost više se ne može nabaviti jer je rasprodan.

PRINCEZA OD WALESA

Kate Middleton servirala eleganciju u crvenom: Laskavo izdanje začinila vječnim kaputom

Pogledaj galeriju

Poslovno-elegantni look upotpunila je bijelim bodyjem s potpisom brenda Holland Cooper i hlačama klasičnog kroja Rolanda Moureta.

Kosa stilizirana u blage uvojke, decentan make up i ženstvene naušnice (Shyla) odlično su se uklopili u ovaj stajling.

Inače, Kate je istaknula koliko je važan emocionalni razvoj u najranijoj dječjoj dobi.

'Ovom kampanjom pokušavamo podići svijest o važnosti ovog pitanja. I to je nešto što možemo zajednički učiniti. Ova kampanja doista postavlja temelje zašto je rano djetinjstvo važno', rekla je. Dodala je i da je važno što nas oblikuje, što oblikuje naše odnose kao i naša emocionalna iskustva u najranijem djetinjstvu kako bismo kasnije bolje razumijevati sebe ali i druge.