S DIOROVIM POTPISOM

Posljednjih dana dominira Instagramom: Ova dizajnerska torbica mogla bi postati 'it' model sezone

31.03.2021 u 14:55

Bionic
Reading

Premijerno predstavljen u novoj cruise kolekciji, Caro model torbe s potpisom francuske modne kuće Dior posjeduje najbitnija obilježja brenda, a posljednjih tjedana s njom se hvali impresivna vojska modnih ovisnica na Instagramu

Miss Dior nije samo najpriznatiji Diorov parfem. Gospođica Dior bila je – i još uvijek je- Catherine Dior, mlađa sestra tvorca poznatog francuskog brenda. Miss Dior je Caro, kako ju je od milja zvao dizajner. Ona je žena koja se borila protiv nacističke okupacije Francuske, ona je miris koji miriše na jasmin i ruže, prva, posljednja i najvažnija muza modne kuće, a to je referenca koju je osmislio slavni francuski dizajner dok je za života brinuo vlastitom modnom brendu.

Sve to ujedno je postalo početnom točkom za Diorovu dizajnericu Mariu Graziu Chiuri i nastanak linije torbi Caro koje su posljednjih tjedana uzele zamah na svjetskoj modnoj sceni i proglašene novim 'it' modelom torbe s dizajnerskim potpisom.

Predstavljene u novoj cruise kolekciji brenda i prekrivene ikoničnim Cannage motivom, koji zahtijeva 18 700 šavova, torbe Caro s potpisom Dior stižu u dragocjenim bojama poput nebesko plave, zelene boje mente i efektnom uzorku tie- dye.

Instagram kao jedna od najutjecajnijih društvenih mreža današnjice stalni je pokazatelj uspjeha koji uživa ova Dioroba torba. Svjetske zaljubljenice u modu prilagođavaju ju aktualnim trendovima i stilskim strujama.