SAVRŠENO MJESTO ZA KONFERENCIJU I WELLNESS ODMOR

Posjetite hotel Valamar Diamant u Poreču

23.09.2009 u 10:22

Bionic
Reading

Tražite savršeno mjesto za vašu poslovnu konferenciju u Istri? Našli ste ga u hotelu Valamar Diamant u Poreču. Jedan od ponajboljih hotela s četiri zvjezdice u Hrvatskoj smješten je u miru i mirisu zelenih pinija pored mora, na samo desetak minuta šetnje od porečke starogradske jezgre. Otvoren je tijekom cijele godine i ima 218 suvremeno opremljenih soba i 26 suitova

Hotel raspolaže kongresnom dvoranom za 180 osoba te s tri manje dvorane za sastanke za 16, 35 i 120 osoba. Dvorane su opremljene vrhunskom audiovizualnom opremom, a hotel osigurava i usluge tehničke podrške te internetski kutak. Hotelski restoran nudi bogati izbor istarskih, hrvatskih i međunarodnih delicija, uključujući i ponudu vegetarijanske, dijetetske i sportske prehrane. Menije za poslovne skupove moguće je u potpunosti prilagoditi potrebama organizatora.

U hotelu su i suvremeni wellness centar i centar ljepote, koji se prostiru na 2400 četvornih metara. Wellness sadrži veliki grijani unutarnji bazen s efektom protustrujnog plivanja, gejzirima i vodopadima, mediteransku i tropsku sobu za opuštanje, tri finske saune, tursku kupelj, whirlpool, fitness dvoranu - jednom rječju, sve za uživanje i opuštanje. Svoj boravak gosti mogu upotpuniti i u blizini hotela, na trim, biciklističkoj i karting stazi ili u adrenalinskom parku.

Ovisno o željama i potrebama organizatora poslovnog događanja, u Valamaru pomažu pri preporuci i organizaciji neformalnog dijela poslovnih skupova, kao i team buildinga. Istra obiluje brojnim mjestima i aktivnostima koje se jednostavno trebaju doživjeti, a izdvojit ćemo samo neke: potraga za tartufima u Motovunskoj šumi, tura s vodičem po Poreču i Eufrazijani - bazilici iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO-a, izlet u pulsku Arenu, jednodnevni izlet brodom u Veneciju, panoramska vožnja do Brijuna, posjet tradicionalnom istarskom restoranu i vinskim podrumima vrhunskih istarskih vinara itd.