NAGRADNJAČA

Posebna vožnja za zaljubljene u Karting Areni Zagreb

12.02.2013 u 10:29

Bionic
Reading

Budite originalni za Valentinovo i svom dragom poklonite nezaboravan poklon! Karting Arena Zagreb povodom ovog dana zaljubljenima, a i onima koji se tako osjećaju omogućuje nezaboravnu ljubavnu vožnju u tzv. Duplić Kartu.

Radi se o Kartu koji se ničim drugim ne razlikuje od ostalih, osim u jednoj stvari! Naime, jedno sjedalo je viška. Upravo zbog toga, ovaj maleni stroj za dvije osobe pružit će vama i vašem partneru nesvakidašnje zadovoljstvo.

Ovdje nije riječ o nekom parfemu, odlasku u kino ili pak slatkoj čokoladi, već o poklonu zbog kojeg će se vaš partner hvaliti svojim prijateljima. Zamislite samo koliko će te narasti u njegovim očima. A nakon uzbudljive vožnje svakako svratite u Paddock Club koji se nalazi u sklopu Karting Arene te se otrijeznite od viška adrenalina uz topli čaj i ugodnu glazbu.

Stoga, ove godine ne zaboravite na vašeg dragog i prestanite tražiti sitno u novčaniku - poklonite mu savršenu večer punu adrenalina. Cijena jedne vožnje koja se sastoji od ukupno deset krugova iznosi samo 120 kuna (za Valentinovo samo 99 kuna!). Svratite i uživajte bez pretjeranih briga i pitanja 'što ću mu ove godine pokloniti?!'

Za svoje smo čitateljice pripremili pet poklon vaučera za vožnju u dvosjed kartu.

Vožnju za dvoje su osvojili:

Marija Tomić Kruljac
Martina Bačić
Kristina Bujanić
Stela Krizmanić Štefiček
Marijo Tomić

Poklon vaučere dobitnici mogu podignuti na recepciji Karting Arene Zagreb uz predočenje osobne iskaznice, bilo koji dan za vrijeme radnog vremena.