SIGURAN ODABIR

Ni ljeti ne volite isticati stopala? Ovih pet modela čine idealnu alternativu otvorenoj obući

14.07.2021 u 06:57

Bionic
Reading

Među brojnim modelima obuće namijenjenih aktualnoj sezoni inačice sa zatvorenim prednjim dijelom spadaju među najmodernije, a ovo je nesumnjivo dobra vijest za sve one dame koje ne vole pokazivati stopala ni pri visokim temperaturama

Stopala se u ljetnim mjesecima neizbježno nalaze u središtu pozornosti – radost za jedne, a prava drama za druge dame. Dobra vijest je ta da su među trendovskim sandalama za ljeto 2021. godine upravo modeli sa zatvorenim prednjim dijelom, a među njima se nalaze i dobro poznati klasici.

Pet modela obuće za one koji ne vole pokazivati stopala

Espadrile

Ova svestrana platnena obuća s potplatom od užeta savršena je za ljetne vrućine jer je udobna i prozračna, a osim toga, modeli na punu petu fantastično izgledaju i za neke svečanije prigode.

  • +23
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Balerinke

Balerinke su se ove sezone vratile u velikom stilu, a ovaj ženstveni komad, koji je među prvima popularizirala Audrey Hepburn, i danas slovi kao modna investicija koja nikad neće izaći iz mode. Ako niste ljubiteljica otvorenih sandala, tada su balerinke jedan od najsigurnijih odabira u ljetnoj sezoni.

  • +26
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ravne cipele mule

Iako nije riječ o potpuno zatvorenoj obući, s obzirom na to da su nožni prsti sakriveni, zaslužuju svoje mjesto na ovoj modnoj listi. Osim toga, riječ je o casual, a istovremeno elegantnom tipu obuće.

Slingback cipele

Poput ravnih cipela mule, takozvane slingback cipele također predstavljaju poluotvoreni tip obuće, a svojim elegantnim dizajnom nerijetko nadmašuju klasične salonke.

  • +7
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Cipele loaferice

Nakon što su u potpunosti zavladale modnom scenom u proljetnim mjesecima ništa vas ne sprečava da cipele loaferice nosite i ljeti ako niste ljubiteljica pokazivanja stopala, a na policama trgovina sada se ističu njihove lagane verzije od prirodnih materijala poput rafije ili platna.