SEZONSKI FAVORITI

Kakve su hlače 'in', a kakve 'out' ovog ljeta? Odgovor imaju modne ovisnice s Instagrama

19.07.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Iako brojne dame u ljetnim mjesecima daju prednost lepršavim modelima haljina i suknji, hlače, osobito njihove lagane verzije, uvijek su dobrodošle. Ove sezone, kada govorimo o njima, tri specifična modela imaju ključnu ulogu na modnoj sceni

Police trgovina vrve različitim verzijama ljetnih hlača, a sudeći po stajlinzima poznatih modnih ovisnica s Instagrama, ova tri modela sada se najviše isplati nositi.

Koje su hlače in, a koje out ovog ljeta?

Out: Hlače paperbag siluete

In: Opuštene uredske hlače

Bilo da je riječ o plisiranim verzijama, s ravnim, širokim nogavicama ili inačicama visokog struka, takozvane uredske hlače u modu su se vratile na velika vrata. Modne ovisnice u ljetnim mjesecima obožavaju ih nositi s trendovskim modelima obuće poput neuglednih sandala na čičak, kao i baznim komadima poput običnih topića. Zahvaljujući velikoj popularnosti koju uživaju posljednjih tjedana, u drugom planu ostavile su donedavno iznimno popularne hlače paperbag.

  • +5
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Out: Tajice

In: Lounge hlače

Kao što je bio slučaj u zimskim mjesecima uslijed pandemije, udobnost odjevnih komada itekako je tražena i u ljetnim, a u prilog tomu dovoljno govori popularnost rastezljivih, lounge modela hlača koje predstavljaju elegantnu alternativu tajicama.

  • +3
Rastezljive hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Out: Hlače cvjetnog uzorka

In: Hlače zebrastog uzorka

Kada govorimo o uzorcima na hlačama, tradicionalni cvjetni s trona je ove sezone uspio izgurati zebrasti, a kako bi zablistale hlače ukrašene ovim prepoznatljivim uzorkom, modne ovisnice najradije ih kombiniraju uz jednobojne, bazne komade poput topića i predimenzioniranih košulja.