IVANA KINDL:

Ponosna sam jer sam ostala svoja

09.10.2011 u 18:29

Bionic
Reading

U klubu Sax 12. listopada pjevačica će održati koncert i promovirati svoj novi spot za pjesmu 'Nisi sam'

U svom omiljenom zagrebačkom klubu Sax pjevačica Ivana Kindl 12. listopada počastit će svoje prijatelje i obožavatelje koncertom i promocijom novog spota za pjesmu 'Nisi sam'. Spot je snimljen ovog srpnja u Zagrebu, a režirao ga je Filip Filković Philatz. Na pozornici će se Ivani pridružiti Marija Borić i Mario Petreković s kojima se zbližila u showu 'Zvijezde pjevaju'.

'Postali smo odlični prijatelji, tako da nisam htjela održati ovaj koncert bez Marije i Marija, za kojeg znam da će pripremiti neku spačku', kaže Ivana koja intimnim koncertom u srijedu slavi i deset godina svoje karijere.

'Naslušala sam se u ovih deset godina pohvala, kritika i savjeta da nešto moram mijenjati. Najponosnija sam jer sam uvijek slušala svoje srce, ostala sam svoja i nikad se nisam prodala. A najljepši kompliment koji sam dobila jest izjava jednog mog prijatelja i novinara - pjesme s tvojih albuma soundtrack su mog ljubavnog života', otkriva pjevačica koja u životu prezire vrlo malo stvari, a jedna su od njih vjenčanja.

'Svi me zapitkuju kad ću više pred oltar, no neću tako skoro. Problem je u tome što ne volim vjenčanja i svadbe, takve mi parade nisu nimalo drage. Ne želim taj cirkus u svom životu', zaključuje tridesettrogodišnja Ivana.