ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Pomrčina Sunca u Škorpionu - vrijeme dvostruke transformacije

22.10.2022 u 07:34

Bionic
Reading

Kad se 25. listopada Sunce nađe na drugom stupnju Škorpiona, doći će do djelomične pomrčine Sunca koja će biti vidljiva iz Hrvatske i po našem vremenu trajati od 11.20 do 13.24, a vrhunac će postići u 12.21. Pomrčina Sunca nastaje kad Mjesec dođe između Sunca i Zemlje i djelomično ili potpuno zakloni Sunce

Uvijek je riječ o mladom Mjesecu na istoj točki istog znaka kao i Sunce, u ovom slučaju Škorpiona. Razdoblje pomrčina vrijeme je transformacije, a budući da i Škorpion simbolizira transformaciju, tijekom ove pomrčine imat ćemo priliku zaključiti jedno i otvoriti novo poglavlje.

Pravo je vrijeme da uronimo u sebe, zapitamo se što želimo, preispitamo svoje vrijednosti i počnemo živjeti u skladu s njima. Pomrčina izvlači na površinu i sve ono što je skriveno na općem i osobnom planu. Na površinu bi mogle isplivati zakulisne igre i nove afere, no i naše osobne tajne te skriveni osjećaji. Ako smo nešto krili ili se suzdržavali, pomrčina će nas potaknuti da izrazimo istinske emocije, bilo da se radilo o strahovima, ljutnji ili ljubavi. Izražavanje tih potisnutih osjećaja donosi prvo buru pa olakšanje.

Srećom, Venera s kojom će se Sunce i Mjesec naći u zagrljaju ublažit će stvari, a pod njenim će utjecajem u fokus doći ljubavni odnosi, točnije ono što u njima dajemo i dobivamo. Niste li zadovoljni tim omjerom, vrijeme je da se stvari promijene i da poradite na svojoj vezi. Uvidite li da vas više ne zadovoljava, krenite dalje. Ako pak tajna koju krijete truje odnos s osobom koju volite, vrijeme je da je priznate i obnovite međusobno povjerenje - ovo je vrijeme da budete iskreni i otvoreni.

Škorpion je znak povezan sa seksualnošću, tako da će pomrčina Sunca u njemu donijeti vruće noći u funkcionalnim vezama, a samcima priliku za nove početke koji će se temeljiti i na jakoj tjelesnoj kemiji.

Parovi koji razmišljaju o proširenju obitelji mogli bi donijeti odluku da to i učine. Želite li pokrenuti novi posao ili projekt, mogli biste iznenada naći investitora, no samo ako uistinu vjerujete u uspjeh. Najvažnija je poruka ove pomrčine da slijedite svoje srce i prekinete sa svime što vas više ne zadovoljava i koči vas. Njen će utjecaj najviše osjetiti Škorpioni, Vodenjaci, Bikovi i Lavovi, odnosno osobe s podznacima u tim znakovima.