svi žele posse

Pomama za brendom: Započela je Sofia Richie, a rasprodaje se u rekordnom roku

09.07.2023 u 19:54

Bionic
Reading

Ako ste i vi jedna od mnogih koja u potrazi za modnom inspiracijom 'skrola' po Instagramu, onda je velik šansa da vam je za oko zapeo jedan detalj – sve je teže na Instagramu ne uočiti dobro odjevenu ženu koja pozira u odjeći brenda Posse

Bilo da se radi o dvodijelnom kompletu od čistog lana ili ljetnoj minimalističkoj haljini, australska modna marka postala je omiljena za one koji vole sofisticirane i elegantne komade s istaknutim 'manje je više' pristupom odijevanju, a on neodoljivo ide u korak s trendom tihog luksuza što nastavlja jačati na modnoj sceni.

Ako ste pratili evoluciju stila Sofije Richie, sve značajnije modne ikone, za oko vam je vrlo lako moglo zapeti to da je 24-godišnjakinja dodala ovaj chic konfekcijski brend na svoj sve veći popis uglađenih minimalističkih proizvoda.

Tijekom medenog mjeseca ranije ovog proljeća, Richie je pozirala odjevena u odgovarajući laneni set brenda Posse. Naravno, taj je set rasprodan praktički odmah nakon što je objavila fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Set koji nosi naziv Emma te uključuje dugu suknju i top bez rukava na kopčanje vratio se na modnu scenu te je dostupan za prednarudžbe, dok se, vrlo vjerojatno, ponovno ne rasproda.

No Richie nije jedina obožavateljica ovog brenda. Ranije ove godine Lily Aldridge podijelila je fotografiju na kojoj je nosila otmjenu majicu s prugama s potpisom brenda Posse. A također se na njegovoj listi slavnih obožavateljica nalaze Selena Gomez, Anna Sophia Robb i Alessandra Ambrosio.

Posseov bezvremenski pristup dizajnu usko je povezan s njegovim uspjehom, ali ima još nekoliko elemenata kojima osvaja svoje obožavatelje. Brend, koji je 2016. godine osnovala Danielle Mulham, specijaliziran je za korištenje visokokvalitetnih materijala izrađenih u etičnim tvornicama u nastojanju da se smanji otpad unutar modne industrije.

Ta predanost i posvećenost održivosti također znači da se većina Posseovih komada stvara u ograničenim količinama - dakle velika je vjerojatnost da će mnogi od njih biti rasprodani, posebno ako se u obzir uzme rastuća popularnost brenda. Srećom, nekoliko je artikala na zalihama, kao i komadi u pretprodaji koje, ako vam zapnu za oko, nije loše što prije dodati u košaricu.