ŽESTOKA SVAĐA

Policija morala smirivati Angie i Brada

04.12.2009 u 11:48

Bionic
Reading

Angelina Jolie i Brad Pitt imali su žestoku svađu prošloga vikenda, a toliko su bili glasni da su uznemireni susjedi pozvali policiju

Okršaj između slavnih glumaca dogodio se u njihovu holivudskom domu. Policajci su se u domu slavnog para zadržali dvadesetak minutama, a jednom prolazniku policajac je po izlasku iz kuće samo rekao da je sve OK.

'Angelina zna zbilja vrištati, ali i fizički nasrnuti na njega. Bradu se unosi u lice i gura ga i ponekad zna bacati stvari u zid', tvrdi izvor blizak paru.

U zadnje vrijeme puno se piše o njihovim svađama, a ovaj put su se navodno žestoko posvađali oko toga gdje će provesti Dan zahvalnosti.

'Brad je želio otići u Missouri da tradicionalno provede Dan zahvalnosti s roditeljima, a Angie je planirala putovanje u Aziju gdje je Pax trebao proslaviti šesti rođendan. To je izludjelo Brada koji joj je rekao da je sebična. Nakon toga je Angie hiperventilirala. Brzo se pribrala i bacila stolicu preko cijele sobe. Brada je promašila, ali je on nakon toga bio prilično uzdrman', otkrili su očito dobro upućeni izvori. Njihovo urlanje uznemirilo je susjede koji su na kraju pozvali policiju.