NAGRADNJAČE

Poklanjavamo vam ulaznice za 'Boje duge'

04.04.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Ovo je priča o bojama, o osnovnim pojmovima koje djeca susreću u najranijem uzrastu, putovanje je kroz različite vrste materijala, priča o različitosti, toleranciji i poštivanju djetetovih potencijala u svim segmentima njegovog mladog života

Proizvod fokusiranog angažmana Svetlane Patafte kao majke, glumice i dramske pedagoginje u kreativnom radu s djecom najmlađe dobi, predstava je inspirirana je motivima iz priče 'Duga' Manuele Vladić-Maštruko.

Tonka Maleković, likovna umjetnica, svojim osebujnim talentom i specifičnim stilom učinila je likovni doživljaj ove predstave iznimno intenzivnim.

Svaka boja predstavlja jednu priču. Svaka priča sa sobom donosi određeni materijal i ispričana je određenom kazališnom tehnikom. Glumica sve vrijeme komunicira s djecom i potiče ih na aktivno gledanje i razumijevanje onoga što su vidjeli i čuli.

Svaka boja, kao i čovjek, jedinstvena je i neponovljiva. Boje zajedno grade prekrasnu dugu, a ljudi čvrsta prijateljstva.

Iako prvenstveno namijenjena djeci do tri godine, svojim sadržajem i interaktivnim karakterom primjerena je i djeci predškolske dobi.

Ne propustite uživati s klincima u 'Bojama duge', a tportal.hr i Dječje kazalište Dubrava za vas su pripremili dvije ulaznice za predstavu 'Boje duge', u nedjelju, 10. travnja u 18 sati, stoga brzo i točno odgovorite na nagradno pitanje koje glasi:

Što grade boje?

a) prekrasnu dugu
b) plavo nebo
c) žuto sunce

Dvije ulaznice za predstavu 'Boje duge' osvojila je Lara Jakopović. Čestitamo!