NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam Vichyjeve kreme za lice!

17.05.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Za svoj 80. rođendan Vichy je stvorio liniju proizvoda Aqualia Thermal koja osigurava 24-satnu hidrataciju u srcu stanica, za kožu punu zdravlja. Njezina formula u senzualnim, mekim, svilenim i nenadmašno ugodnim teksturama sadrži i 10-postotni udio termalne vode Vichy - sa svim njezinim umirujućim, okrepljujućim i regenerativnim svojstvima

Misija laboratorija Vichy nije samo održavanje zdravlja kože uporabom sigurnih i učinkovitih proizvoda za njegu, već poučavanje i osvještavanje ljudi o načinima brige za svoju kožu. Od 1955. do danas, Vichy se prodaje isključivo u ljekarnama, zbog kvalitetnih i etičkih savjeta koje nude farmaceuti – stručnjaci za zdravlje. Zbog toga su i ove godine laboratoriji Vichy odlučili u razdoblju od 15. svibnja do 15. lipnja organizirati projekt Mjesec zdrave i lijepe kože

U ovom će razdoblju farmaceuti u Vichyjevim partnerskim ljekarnama raditi potpunu osobnu dijagnozu kože, koja je za sve građane besplatna! Farmaceut će pomoću aparata Vichy Skinconsult ocijeniti stanje kože posjetitelja ljekarne, napraviti dublju dijagnozu pomoću instrumentalne ocjene (tip kože, starost kože i sunčev kapital) i na toj osnovi preporučiti pravilnu njegu.

Popis partner ljekarni možete pronaći na stranici www.vichyconsult.com.hr ili ih potražiti u gradu – bit će označene prepoznatljivom plavom trakom Vichy! Osim u 300-tinjak ljekarni diljem Hrvatske, Vichyjev Mjesec zdrave i lijepe kože bit će predstavljen i u zagrebačkom City Centru uz Vichyjeva dermatologa, od 27. do 29. svibnja, gdje će svi građani moći besplatno pregledati kožu te dobiti dijagnozu i savjete koje proizvode trebaju koristiti za svoj tip kože.

Za lice je bitna njega – gelovi za umivanje, piling, tonici, mlijeko za lice i, naravno, krema, no treba pripaziti da su prilagođeni tipu kože. Također, obratite pozornost na promjenu godišnjih doba. Kao što nosimo drukčiju odjeću zimi, isto tako moramo koristiti i drukčije preparate. Linija Purete thermale za čišćenje kože idealna je za proljetno vrijeme, a prilagođena je čak i za najosjetljiviju kožu! Linija nudi širok spektar proizvoda za svakodnevno čišćenje lica za različite tipove kože. Pravi odgovor za čišćenje osjetljive kože je Solution Micellaire 3 u 1 s posebnom formulom za osjetljivu kožu lica i područja oko očiju. Zbog izuzetno velike koncentracije termalne vode Vichy smiruje nadraženu kožu i sprečava ponovno nastajanje iritacija – a korisnice ga jednostavno obožavaju. Navečer obavezno skidajte šminku, pogotovo s područja oko očiju. Jer samo kada je koža ispravno očišćena, hidratantna krema obavit će svoj zadatak regeneriranja, hidratiziranja i zaštite kože.

Vichyjeve Aqualia thermal kreme dobile su Nevenka Duhaček iz Zagreba, Josipa Bišof iz Požege i Lucia Marić iz Zagreba.