NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam Nivea mlijeko za tijelo - dobitnici

01.03.2011 u 08:31

Bionic
Reading

Novom Pure&Natural formulom za tijelo Nivea predstavlja posebno iskustvo njege zasnovano na poznavanju tradicija berberskih žena u Maroku te stogodišnjeg istraživanja tvrtke Beiersdorf o njezi kože. Tportal.hr ovom prilikom svojim čitateljicama poklanja četiri Nivea mlijeka za tijelo iz kolekcije Pure&Natural

Jedinstvena Pure&Natural kozmetička njega, u potpunosti bez parabena, silikona ili drugih umjetnih koloranata bazirana je na 95% sastojaka prirodnog porijekla, pažljivo odabranih iz visoko-kvalitetnog organskog uzgoja. Dodatna vrijednost su održivi proizvodni procesi i tehnike pakiranja – za ambalažu je upotrebljena minimalna količina materijala i nije korišten PVC.

Nivea Pure&Natural mlijeko za vrlo suhu kožu sadrži čisto arganovo ulje i organsko ulje jojobe bez parabena, silikona ili umjetnih koloranata. Mlijeko za tijelo s arganovim i uljem jojobe dobiveno iz organskog uzgoja pozitivno djeluje na intenzivno suhoj koži. Nježnim masiranjem nakon tuširanja ili kupanja obnavlja prirodnu ravnotežu kože koja ostaje mekana tijekom cijelog dana. Hidratizirajuće ulje jojobe, bogato mineralima, opskrbljuje suhu kožu potrebnim hranjivim tvarima, čime stvara dodatnu hidratantnu zaštitu i čini kožu baršunasto mekom. Vitamin E, koji se i prirodno nalazi u u arganovom ulju, štiti i zaglađuje kožu čineći suhu kožu mekanom. Nivea Pure&Natural mlijeko za tijelo za vrlo suhu kožu ima predivan miris koji njegu kože pretvara u iskustvo za sva osjetila.

Arganovo ulje prirodni je izvor vitamina E i ima izvrsna antioksidativna svojstva. Pruža izvanrednu zaštitu u borbi protiv slobodnih radikala kože koji mogu biti uzrokovani stresom i negativnim utjecajima iz okoliša. Istraživanja su dokazala da se nakon upotrebe emulzije s arganovim uljem, poslije samo tri dana, njihova suha koža koja se lako ljušti znatno poboljšala te da je razina oksidativnog stresa u stanicama kože znatno smanjena.

Nagradu su osvojili:

Višnja Troskot
Jasmina Devčić
Ivana Vidanec
Mihaela Jazvec

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.