NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam Batiste šampone za suho pranje

26.06.2013 u 08:36

Bionic
Reading

Ljeti, pod utjecajem sunca, vjetra i slane ili klorirane vode iz bazena kosa mijenja svoju boju i kvalitetu. Sunce izbjeljuje kosu i oštećuje ju, svijetliji tonovi kose postaju slamnato žuti, a tamnija kosa blijedi i gubi sjaj, posatje suha i gruba. Kako bi kosa i tijekom ljetnih mjeseci bila uredna, svježa i lijepo izgledala tu je Batiste.

Za dinamične i moderne mlade osobe koje i tijekom ljeta žele imati postojanu, revitaliziranu kosu punog volumena Batiste prepouruča Batiste Dark&Deep Brown koji izblijedjeloj kosi u trenu vraća željeni tamniji ton i Batiste Original koji svjetloj, isušenoj kosi vraća volumen i sjaj.

Batiste Dark & Deep Brown uz osjećaj čistoće i svježine kosu će lagano obojiti smeđom notom. Idealan je proizvod za tamnu kosu tijekom ljetnih mjeseci kada ista djelomično promijeni boju. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do sliedećeg bojenja kose. Ovoj je proizvod koji masnoj, beživotnoj i izblijedjeloj kosi u trenu daje osjećaj svježine, miris i lagani smeđi ton. Batiste Dark&Deep Brown jedini je proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha.

Batiste Original ima osvježavajući limunski miris. Tankoj kosi daje volumen i pomaže u njenom oblikovanju. Batiste Original prilikom nanošenja rasprši se po kosi, nježnim utrljavanjem prodire do tjemena i uklanja nečistoću, a kosa pritom ostaje mekana, čista i revitalizirana.

Oba proizvoda praktična su za korištenje i stoga vrlo prikladna na putovanjima!

Batiste šamponi za suho pranje kose kao novi trend u uređivanju kose, tajno su oružje za njeno oživljavanje i u užurbanoj svakodnevnici brzinsko su rješenje za dobar izgled koji zahtijeva puno.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja dva poklon paketa koji sadrže Batiste Original i Batiste Dark & Deep Brown šampone!

Nagradu su osvojile:

Mirta Lovošević Seršić
Kristina Besprska Zdjelarević

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.