NAGRADNJAČE

Poklanjamo Olivalove CC kreme

14.04.2015 u 11:28

Bionic
Reading

Olival je u potrazi za savršenom formulacijom osmislio kremu CC s uljem smilja u dvije nijanse – 'medium' i 'light'. CC kremama s prirodnim sastojcima Olival i tportal nagrađuju tri čitateljice

Lice je vaše ogledalo ljepote, a sve je veći izazov na njemu prekriti crvenilo i nepravilnosti. Takva koža traži puno pažnje i treba je njegovati s ljubavlju.

Olival je u potrazi za savršenom formulacijom osmislio kremu CC s uljem smilja u dvije nijanse – medium i light. U njoj se nalaze mineralni pigmenti koji se prilagođavaju boji kože te nježno prekrivaju crvenilo i nepravilnosti.

Biotin i pantenol brinu se o ljepoti kože, a vrlo djelotvorno ulje smilja potiče njezino obnavljanje te ima snažan anti-age učinak. Jedinstvena formula obogaćena vitaminima - biotinom (vitamin H), tokoferolom (vitamin E) i pantenolom (vitamin B5) - koži trenutno daje besprijekoran izgled.

Ulje smilja potiče obnavljanje kože i sprečava nastajanje bora. Osim što nježno umiruje, ova krema koži vraća vlažnost, zamjenjuje korektivni puder te posjeduje zaštitni faktor 12 (SPF 12).

Njezinu prirodnu kvalitetu jamči certifikat Natrue, a može se kupiti u drogerijama i trgovačkim lancima po cijeni od 69,90 kuna.

Olival i tportal nagrađuju tri čitateljice CC kremama, a dobitnice su Iva Mladinović, Renata Sruk i Gabriela Hodak iz Zagreba.