NAGRADNJAČE

Poklanjamo mirise za nju i njega

05.02.2015 u 12:15

Bionic
Reading

Uzbudljivi i novi mirisi So Fever, toaletne vode za nju i njega, vode u neistraženi svijet senzualnosti, neostvarenih snova i uzbudljive igre. Idealan su poklon za najstrastveniji dan u godini, nadolazeće Valentinovo, a tportal.hr i Oriflame poklanjaju po jedan ženski i muški miris

Neodoljivi mirisi potaknut će želju za uživanjem, testirati granice mašte i ostvariti najdublje fantazije.

Ženski miris So Fever Her, egzotičan miris koji draži zavodljivom mješavinom svježeg crnog ribiza, slatke sandalovine i neukrotivog cvijeta đumbira te ispunjava vatrenom toplinom. Razigran i izazovan, miris koji pomiče granice strasti i intenziteta.

Top note: bergamot, crni ribizl, ružičasti papar
Središnje note: cvijet đumbira, cvjetovi jabuke, šljiva mirabelle
Donje note: slatka sandalovina, crveni sladić, crni sladić, vanilija

So Fever Him toaletna voda za muškarce - magnetski privlačan miris snažnog karaktera koji odražava strastvenu prirodu odvažnog muškarca. Primamljiva mješavina piri piri pimente, geranij burbona i drveta đumbira čini ovaj miris izuzetno muževnim i opojnim.

Top note: piri piri piment, cvijet naranče,
Središnje note: geranij burbon, naranča, tamjan
Donje note: pačuli, vanilija, đumbir

Asimetričan oblik bočica vođen je idejom zajedništva kao trenutka čistog užitka u kojem se izmjenjuju napetost, privlačnost i skrivene želje. Obje bočice, i ženski i muški miris, karakterizira dijagonalna linija koja simbolizira nepovratnu vezu u igranju uloga.

Parfem su osvojili Lucija Slatina i Zoran Gogić. Dobitnicima će nagrada biti isporučena na kućnu adresu.