NAGRADNJAČE

Poklanjamo Diamond Cellular micelarnu otopinu iz Oriflamea

24.09.2015 u 12:41

Bionic
Reading

Prema ocjeni potrošača diljem svijeta, mirisne note divlje jagode i egipatskog jasmina unose najviše radosti u život. Upravo su to glavne note nove toaletne vode Happydisiac iz Oriflamea, koja istovremeno objedinjuje bogatstvo cvjetnih i voćnih mirisnih nota

Prema ocjeni potrošača diljem svijeta, mirisne note divlje jagode i egipatskog jasmina unose najviše radosti u život. Upravo su to glavne note nove toaletne vode Happydisiac, koja istovremeno objedinjuje bogatstvo cvjetnih i voćnih mirisnih nota.

Za maksimalan učinak i potpunu sreću, Oriflameova ponuda bogatija je za još jedan beauty novitet – Very Me Dot- It lakove za nokte. Nove četiri boje ovog pastelnog laka: Mini Raspberry, Brown Sugar, Crusty Blue i Black&White, sadrže mat i svjetlucave čestice koje ostavljaju zadivljujući završni izgled noktiju.

Iz kolekcije The One u ovom je kataloškom broju naglasak stavljen na The One Colour Unlimited sjenilo za kapke u sticku. Sjenilo je kremasto i vodootporno, ne nakuplja se u pregibima, ne razmazuje i postojano je 24 sata. Može se koristiti kako bi se kreirao zamagljeni izgled, za ocrtavanje oči ili kao klasično sjenilo.

Za sretnu kožu i mladenački ten koji blista iznutra dostupna je Diamond Cellular micelarna otopina za čišćenje lica. Ovaj proizvod je sve u jednom – sredstvo za čišćenje, tonik i sredstvo za uklanjanje make-upa. Nanosi se blazinicom, ostavlja kožu čistom i nije ga potrebno ispirati.

Oriflame iz nove kolekcije čitateljice tportala daruje s tri Diamond Cellular micelarna otopina za čišćenje lica, a dobitnice su Sabina Beniković (Osijek), Zorka Vujčić(Split) i Željana Rinčić(Marina).