SUPER STYLING

Pokazala je savršenu kombinaciju za prve hladnije dane

15.08.2015 u 17:38

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski u posljednje vrijeme oduševljava svojim modnim kombinacijama, a tijekom boravka u Londonu pokazala je styling idealan za prve hladnije dane koji su pred nama

Iako čizme do iznad koljena nisu najnosivija vrsta obuće, ove jeseni bit će itekako u trendu, a zgodna Emily dokazala je da mogu biti sjajan odabir za prve hladnije dane, ali i da se u njima može izgledati elegantno i cool, a ne samo seksi.

Lijepa glumica ovoga puta je pravo modno nadahnuće, a njezin styling je ležeran, ali i pomno dotjeran u isto vrijeme. Uz čizme od brušene kože do iznad koljena u boji čokolade s potpisom Saint Laurenta, Emily je odjenula jednostavnu crnu haljinicu, a look je začinila jednom od najpoželjnijih torbi ove sezone, Chloe Faye modelom.

Trendi torba Chloé Faye osvojila je srca fashionistica već napredstavljanju ovogodišnje proljetno-ljetne kolekcije, a nisu jojodoljele ni slavne holivudske ljepotice poput Eve Longorije, VanesseHudgens, Chrissy Teigen, Suki Waterhouse, Rosie Huntington-Whitley...


Elegantan dizajn s efektnim detaljima, velikim metalnim prstenom ilancem Chloé Faye, sjajno se uklapa u rokerske, bocho chic, ali iglamuroznije stylinge. Može se nositi kao clutch u ruci ili na ramenu zahvaljujući remenu koji se skida. Osim toga, dizajnom se uklopila u revival 70-ih koji trenutačno vlada modnom scenom.

Glumica je modne sedamdesete sjajno uvela u današnje vrijeme, a uz odličan styling sjajno su se uklopile i njezine retro okrugle dioptrijske naočale.