TRILOGIJA

Pojavio se treći nastavak kućnog videa Suzane Mančić

22.10.2012 u 10:10

Bionic
Reading

Srpski mediji tvrde da imaju treći uradak najpoznatije Loto djevojke

Prvi privatni filmić Suzane Mančić i njenog supruga izašao je 2005, nakon dvije godine pojavio se i drugi, snimljen s njenim tadašnjim dečkom, grčkim bankarom Simeonom, a sada je, tvrde srpski mediji, izašao novi, tvrdi Puls.

Suzani Mančić karijera je, piše u autobiografiji, počela idilično, a dodirnula se i kućnih videa koji su joj obilježili zadnjih desetak godina.

'Prvi put u životu bila sam posramljena, obilježena. Ovo je za mene stvarno jako emotivno. Što sam ja to tako strašno radila u životu, nisam bila osuđivana, nisam pedofil, nisam nastrana, nisam narkoman, nisam swinger. Mojoj djeci u školi govorili su: 'Aaa, tvoja mama je ona baba što snima porniće.' Tom dječaku je moja kći slomila nos. Imala sam tada 50 godina, odličnu karijeru za sobom. Od svih nesreća koje su me pogodile, ovaj skandal je bio ono što mi je izbilo zrak iz pluća, to je bio nokaut', rekla je emotivno Suzana za 'Red Carpet'.

Poslije dva kućna videa Suzane Mančić koja su se pojavila u javnosti, u medije je procurila i njezina treća privatna snimka.