DVIJE KREACIJE

Pogledajte raskošne vjenčanice bivše misice koja je uplovila u bračnu luku s Marcom Anthonyjem

31.01.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Galia Lahav, modna kuća koju je osnovala istoimena dizajnerica, imala je čast kreirati dvije vjenčanice za paragvajsku Miss Universe, 23-godišnju Nadiu Ferreiru, u kojima je ovoga vikenda u Miamiju postala četvrtom suprugom glazbenika Marca Anthonyja

Odabir vjenčanice vjerojatno je jedan od najvažnijih zadataka tijekom planiranja i organizacije vjenčanja. Haljina mora biti u skladu s ostatkom atmosfere svečanosti, te u najvećoj mogućoj mjeri odražavati stvarni stil mladenke.

Za tu prigodu i prateći najnovije trendove u svijetu vjenčanja, 23- godišnja ljepotica odabrala je dvije vjenčanice - jednu za glavnu ceremoniju i drugu za večernju zabavu s uzvanicima. Glavna vjenčanica isticala se srcolikim dizajnom dekoltea i dugim donjim dijelom stvorenim od slojeva tila i s vezom koji počinje na torzu i delikatno se spušta prema dnu.

Na vjenčanicu Galie Lahav, u kakvoj je Nadia Ferreira službeno postala četvrtom suprugom Marca Anthonyja, utrošeno je oko 122 sata šivanja, uzimajući u obzir izradu kroja, rezanje tkanine, drapiranje i vezenje.

Ovu raskošnu vjenčanicu, Nadia je u večernjim satima zamijenila drugom. Uzvanike njihovog svadbenog slavlja pozdravila je u zavodljivom i sofisticiranom modelu vjenčanice, sa slatkim izrezom i kratkim donjim dijelom uz dodatak dužeg tila na leđima.

Sjaj u ovom modelu vjenčanice preuzima glavnu ulogu, zamjenjujući ili nadopunjujući čipku i aplikacije viđene na glavnom modelu, što ju je činilo idealnom za nošenje pod svjetlima plesnog podija. Za bolju slobodu kretanja mladenke, dizajnerica Galia Lahav nastojala je osigurati udobnost bez zanemarivanja sofisticirane svadbene estetike i sanjarsku notu koja tradicionalno karakterizira njezine haljine za poseban dan.

  • +3
Nadia Ferreira Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / Getty images / Profimedia