KlASIKA POBJEĐUJE

Blagdansko vjenčanje o kojem se govori: Izdanje ove mladenke malo koga je ostavilo ravnodušnim

27.12.2022 u 18:14

Bionic
Reading

U godini na zalasku svjedočili smo brojnim spektakularnim vjenčanjima, a za jedno od najelegantnijih u blagdanskoj sezoni pobrinula se priznata španjolska stilistica

Pripadnici španjolskog jet seta, umjetnici, dizajneri, sportaši i modeli, okupili su se u subotu 17. prosinca na elegantnom božićnom vjenčanju stilistice Cristine Reyes u Madridu. Njezinom ulasku u bračnu luku s partnerom Jorgeom Purasom, sinom svjetskog prvaka u reliju, nazočilo je stotinu i pedeset uzvanika.

  • +3
Blagdansko vjenčanje Cristine Reyes i Jorgea Purasa Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na Silvestrovo 2021. Puras je iznenadio priznatu stilisticu zaprosivši ju pred cijelom obitelji. U vezi su bili tek godinu i pol, ali već su znali da su stvoreni jedno za drugo. Godinu dana kasnije, par je nastupio u jednom od najelegantnijih vjenčanja u zimskoj sezoni.

Cristina Reyes za svoj je vjenčani look odabrala bezvremensku i modernu haljinu, s dugim rukavima i zatvorenim dizajnom ovratnika, s potpisom lokalnog dizajnera Jorgea Vázqueza. Kako bi upotpunila svoj izgled odabrala je zelene cipele od baršuna brenda Aquazzura uz bijelo, mrežasto pokrivalo za glavu s potpisom španjolskog brenda Mimoki.

Sasvim prigodno za vjenčanje u blagdanskoj sezoni, djeveruše su zabljesnule u spektakularnim crvenim haljinama, a ova boja Božića dodatno je istaknuta cvjetnim aranžmanima u crkvi i u vjenčanom buketu mladenke.