NAGRADNJAČE

Pogledajte predstavu Pale sam na svijetu - dobitnici

13.01.2011 u 10:43

Bionic
Reading

Simpatična i poučna priča 'Pale sam na svijetu', nastala prema istoimenoj knjizi, oduševljava sve klince već dugo vremena. Stoga ne propustite subotnje poslijepodne provesti u Maloj sceni uživajući i predstavi

Koliko sam već puta rekao: 'Dosta je bilo! Ne mogu više!', pa opet već više od dvadeset godina ne uspijevam prestati družiti se s Paletom. Svake sezone ponovno uzimam svoju kuglu i gitaru i pričam priču o dječaku koji je sanjao da je sam na svijetu novim i novim generacijama djece u vrtićima i školama u cijeloj Hrvatskoj, ali i u Njemačkoj, Austriji, Engleskoj', kaže Ivica Šimić.

Poruka koju ova predstava žele poslati djeci je da mogu imati sav novac, sve igračke i sve stvari na svijetu, ali ako nemaju prijatelje s kojima te stvari mogu podijeliti – onda nemaju ništa! Pravo bogatstvo ne čine materijalne stvari već ljubav, pažnja i prijateljstvo drugih ljudi.

Priča koja tako uvjerljivo opisuje dječačke snove i težnje te igra koja uvlači djecu u predstavu i čini ih ne samo sudionicima, već i stvaraocima predstave.

Tportal.hr i Mala scena pripremili su za vas dvije ulaznice za predstavu 'Pale sam na svijetu' u subotu, 15. siječnja u 17 sati, a sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.


Dvije ulaznice za predstavu je osvojila Ksenija Krhlanko. Čestitamo!