NOVA KOLEKCIJA

Pogledajte nove H&M-ove krpice za izlaske

05.04.2013 u 10:14

Bionic
Reading

U 140 H&M-ovih dućana diljem svijeta, pa tako i one u Zagrebu, upravo je stigla nova kolekcija za glamurozne prilike nazvana Exclusive collection. Pogledajte je u cijelosti, a donosimo i cijene

U sklopu koncepta održive mode Conscious, H&M je u svoje dućane lansirao kolekciju koja se sastoji od odjeće i modnih dodataka za žene i muškarce mahom izrađenih od ekoloških materijala. Tako su se pri njihovoj izradi koristili organski pamuk, reciklirani poliester, reciklirani poliamid i tencel.

'Sviđa mi se to što ova kolekcija odiše glamurom i stilom, a izrađena je od održivijih materijala. Nama je u H&M-u prirodno razmišljati o održivosti i postaviti je u središte našega rada', rekla je najavljujući kolekciju Ann-Sofie Johansson, H&M-ova šefica za dizajn.

Riječ je o odjeći za izlaske bogatoj detaljima, dramatičnim haljinama i čistim krojevima. Prljavobijeli lepršavi kimono u boemskom stilu dočarava ugasli glamur, posebice s hlačama koje se spuštaju sve do poda, dok kombinezonu izrezana leđa daju dojam modernosti, odmjerena bijela haljina svojim prozirnim rukavima, asimetričnim krojem i sitnim vezom zaziva romantični rock and roll stil, a naizgled beskonačni slojevi tila na haljini s korzetom ostavljaju dojam kao da je upravo kročila iz davnih vremena.

Kolekciju upotpunjuju modni dodaci poput večernje torbice s aplikacijama i elegantnih cipela s minimalnim potpeticama i izuzetno tankim remenčićima. Svi su modeli izrađeni od održivijih materijala.