SVE U 16

Pogledajte naše odbojkašice u glamuroznom izdanju!

16.07.2014 u 13:36

  • +11

Hrvatske odbojkašice snimile kalendar SVE U 16

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Hrvatske odbojkašice snimile su kalendar za 2015. simboličnog naziva 'Sve u 16'

Ovaj jedinstven kalendar imat će 16 mjeseci, a toliko će trajati i pripreme za Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Pod svjetlima reflektora najbolje hrvatske odbojkašice pokazale su svoja glamurozna izdanja u izazovnim kreacijama domaćih dizajnera.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija ostvarila je velik uspjeh ove godine plasiravši se na Svjetsko prvenstvo koje počinje 23. rujna u Italiji. Nakon uspješne sezone naših reprezentativki i još uspješnijih kvalifikacija ovaj je plasman potvrdio snagu i kvalitetu novog tima predvođenog već dobro poznatim imenima ženske odbojke, ali i mladim snagama.


'Ovakav uspjeh reprezentacije nije mogao doći u bolje vrijeme jer se ove godine slavi 90 godina odbojke u Hrvatskoj. Naše odbojkašice čine odličan tim i usavršile su formulu za pobjede i odlične rezultate, a vjerujem da će tako nastaviti i na natjecanjima i turnirima koji nam slijede. Svjetsko prvenstvo je uvertira u kvalifikacije za Olimpijske igre 2016. u Rio de Janeiru', izjavio je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Tim povodom hrvatske su reprezentativke snimile kalendar za 2015. te pozitivnu energiju sa sportskih terena pokazale u nešto drugačijem svjetlu. Na trenutak su svoje sportske dresove zamijenile glamuroznim toaletama i pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca u opuštenoj i zabavnoj atmosferi pokazale svoje drugo lice. Odbojkašice su na snimanju kalendara nosile ekskluzivne haljine omiljenih domaćih dizajnera: Ivice Skoke, Martine Felje i Aleksandre Dojčinović. Profesionalne sportašice odlično su se snašle i u ulozi modela. No za većinu njih ovo nije bilo prvo takvo snimanje. Podsjetimo, odbojkašice su prije pet godina snimile intrigantan kalendar u izazovnim sportskim opravicama.