ŽIVOT U RAJU

Pogledajte kuću s pogledom koji oduzima dah

04.08.2012 u 06:00

Bionic
Reading

Unutrašnjim prostorom dominira minimalizam, što i ne čudi jer malo tko bi htio oduzeti pozornost prekrasnom pogledu koji se pruža na jezero

Svi oni koji su nekada maštali o savršenoj kući zasigurno su u mislima imali zdanje vrlo slično ovome koje je smješteno na jezeru Zürich. Idila je vjerojatno najbolja riječ koja opisuje stil života u ovoj veličanstvenoj rezidenciji smještenoj u savršenom prirodnom okolišu.


Najveći adut kuće njezin je pogled na sve te ljepote koje je okružuju. Upravo zato kućom dominira staklo kako bi unutrašnji prostor neprestano bio u dodiru s vanjskim. Plavetnilo bazena oko kuće stapa se s bojom jezera te je to još jedna od stvari koje ovu kuću čine neodoljivo privlačnom.

Unutrašnjim prostorom dominira minimalizam, što i ne čudi jer malo tko bi htio oduzeti pozornost prekrasnom pogledu koji se pruža na jezero. Jasne i ravne linije vidljive su u svakom komadu namještaja, a konačni dodir cijelom izgledu daje nenametljiva rasvjeta. Biste li mogli zamisliti život u ovoj rezidenciji? Pogledajte našu fotogaleriju i provjerite.