VRUĆI PRIZOR

Plus size ljepotica ponosno pokazala svoje raskošne obline u minijaturnom bikiniju

01.08.2018 u 11:10

Bionic
Reading

Naš najuspješniji plus size model Lucija Lugomer uzela je predah od poslovnih obaveza i s novopečenim suprugom Danijelom Grlićem otputovala na zasluženi godišnji odmor na otok Krk. Lijepa brineta, koja na svojem profilu na Instagramu redovito progovara o suzbijanju predrasuda prema djevojkama i ženama koje nisu tipične mršavice te se zalaže za ljepotu u svim veličinama, skinula se u minijaturni bikini i ponosno pokazala svoje bujne obline

Lucija Lugomer, poznata kao najuspješniji hrvatski plus size model te prvi hrvatski plus size model koji se prošetao modnom pistom, svakodnevno sa svojom vojskom pratitelja na društvenim mrežama dijeli fotografije iz privatnog života, a njezinim su fanovima ipak najdraže one objave u kojima lijepa brineta progovara o vlastitim iskustvima i borbi s kilogramima, izgradnji samopouzdanja i suočavanju s negativnim komentarima.

Uspješna ljepotica stoga često uz svoje fotografije piše ohrabrujuće poruke za mlade djevojke u čijoj je koži nekad bila i sama. Iako se s novopečenim suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem, odmara na otoku Krku, Lucija nije zaboravila na svoje pratitelje, s kojima je podijelila izazovnu fotografiju u kupaćem kostimu.

Plus size ljepotica na fotografiji pozira uz more u ružičastom bikiniju s košaricama i gaćicama na vezanje, modelu koji rijetko odabiru žene s oblinama poput Lucije, no lijepa brineta na modne predrasude se, baš poput životnih, odavno oglušila. Minijaturni bikini u prvi je plan stavio raskošne obline, a njezini obožavatelji ubrzo su ju počastili lavinom komplimenata na račun izgleda.

'Internet je ogroman i snažan alat koji se, nažalost, lako zloupotrebljava. Moj najveći savjet za vas je da budete obazrivi kada se njime služite', poručila je Lucija uz fotografiju, zahvalivši svojim pratiteljima i zaključivši kako je važno biti dobar prema strancima, jednako kao i prema prijateljima.

  • +10
Lucija Lugomer Izvor: Pixsell / Autor: Auto