new york kao modna pista

Pletivo, koža i traper: Gigi Hadid prošetala trendi outfite i pokazala zašto nosi titulu modne ikone

28.02.2023 u 19:47

  • +13

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / : ROGER WONG / INSTAR IMAGES / Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Gigi Hadid pridružila se timu reality emisije 'Next in Fashion', a kako bi promovirala željno iščekivani show cijeli je dan posvetila promoviranju nadolazećeg projekta. New Yorkom je prošetala šest outfita, a svaki je predstavio jedan top trend sezone. Manekenka je poznata kao prava modna ikona, a vješto baratanje trendovima Gigi ima u malom prstu

Američka manekenka Gigi Hadid po mišljenju mnogih najbolje je odjevena fashionistica danas, a njezine modne kombinacije često su secirane kirurškom preciznošću kako bi se što bolje rekreirale. S ciljem promoviranja nadolazeće sezone 'Next in Fashion' Gigi je prošetala čak šest različitih outfita te pokazala zašto je mnogi smatraju mjerodavnom osobom za dijeljenje modnih savjeta.

'It djevojka' prati modne trendove, a da njima lako barata pokazala je na njujorškim ulicama koje su odavno njezina omiljena modna pista. Streetstyle kombinacije koje je sastavila sačinjene su od glavnih trendova ove sezone: trapera, kože, hrabrih ženskih odijela i pletiva, neizostavnog pratitelja zimskih dana.

Prvo je predstavila sivu kombinaciju sačinjenu od pletenog cropped topa kratkih rukava, visokih pletenih rukavica i zanimljive pencil suknje koja provocira nemogućim izrezom. Midi suknja zanimljiva je zbog visokog izreza koji nema kraja, već dijelove spajaju tri mašnice. Sivu kombinaciju začinila je crvenim metalik cipelama s visokom potpeticom.

Nakon sivog outfita, Gigi je nastavila u monokromnom tonu odabravši posve crnu kombinaciju. Crni kožni kombinezon nosila je s odgovarajućom crnom kožnom bomber jaknom. Oštri look upotpunila je crnim čizmama i crnim sunčanim naočalama zbog čega je dobila opaki 'Ljudi u crnom' dojam.

Nakon posve crnog, manekenka se presvukla u posve bež outfit te pokazala kako monokromija zbilja ne može biti dosadna kada je u izvedbi pravih modnih entuzijasta.

Za 'The Today Show' Gigi je odjenula zanimljivo svijetlo odijelo. Oversized sako kombinirala je s pripadajućim kratkim hlačama, a umjesto kakvog topa nosila je košulju s izraženom kragnom. Košulju nije uvukla u hlače već ju je ostavila da lagano pada otkrivajući istrenirani trbuh s istaknutim mišićima.

Četvrti outfit činio je cropped bijeli top i široke traperice s grafičkim uzorkom. Bijeli top uparila je s bijelim čizmama, modelom koji nose samo najhrabrije fashionistice.

Gigina peta odjevna kombinacija bila je povratak koži, omiljenom materijalu sezone. Ipak, ovaj put crnu je zamijenila zelenom bojom, a kombinacija je izgledala futuristički. Zelene uske hlače nosila je s odgovarajućim sakoom s remenom, a pozornost je privukla upečatljiva kapuljača koja je uokvirila njezino lijepo lice. Cijela kombinacija izvrsno se slagala s čizmama koje su zajedno činile jedan wow futuristički koncept.

Posljednji look dana bila je zanimljiva bijela haljina s crvenim detaljem koja je s razlogom postala zvijezda večeri. Riječ je o haljini s potpisom Alexandera McQueena iz kolekcije za proljeće 2023. godine, a nagoviješta se da će haljina postići veliki uspjeh nakon što ju je 'odobrila' poznata manekenka.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA