SVI JE SLIJEDE

Omraženi pramenovi vraćaju se u modu, a ovo je najbolji dokaz

09.02.2023 u 10:06

  • +5

Bella Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Osim što vjerno slijedi i popularizira modne trendove s početka milenija, Bella Hadid posljednjih mjeseci jednako čini i po pitanju beauty trendova

Nakon što ih hrabro testira jedna od najtraženijih manekenki današnjice, brojni trendovi nailaze na plodno tlo kod svjetskih ljubitelja mode.

Godinu 2022. Hadid je završila s titulom osobe s najvećim utjecajem na modnoj sceni, prema istraživanju Lysta. Tu laskavu titulu osigurala je stajlinzima u znaku komada koji su na Lystu potaknuli porast od 1900 posto u pretragama za njima. Kao najveća ljubiteljica i predvodnica trendova u duhu Y2K estetike, inspirirala je novi val modnih entuzijasta.

Uoči novog izdanja Tjedna mode u New Yorku, ugledana je u još jednom stajlingu inspiriranom sveprisutnom Y2K estetikom, no više od njega pažnju je plijenila svojim novim imidžom.

Nakon što je u mjesecu prosincu debitirala sa značajno svjetlijom kosom, ponovno se odvažila na frizersko eksperimentiranje.

Rezultat navedenoga je tamna kosa s upečatljivim pramenovima u boji meda, odnosno veliki frizerski trend 'pramenova na kapu' kakav je vrhunac popularnosti doživio upravo u početku 2000-ih godina – razdoblju iz kojeg Bella Hadid crpi najveću inspiraciju.

  • +3
Bella Hadid za Miss Sixty Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije