COOL STAJLING

Gigi Hadid u hit tenisicama: Najpoželjnije adidasice spojila s omiljenom torbicom Carrie Bradshaw

23.02.2023 u 12:47

  • +3

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Torbice na rame kakve su modnom scenom drmale početkom milenija ne silaze s listi aktualnih trendova, a model kojim je nultih godina svjetsku popularnost osigurala Carrie Bradshaw ugledan je u rukama jedne od najvećih trendseterica današnjice

Od svih svojih neobičnih i prekrasnih dizajnerskih dodataka, Carrie Bradshaw uvijek je imala poseban afinitet za Baguette torbicu modne kuće Fendi. Baš kao u seriji ‘Seks i grad’ ovu torbicu na omiljenoj fashionistici s malih ekrana viđat ćemo i u drugoj sezoni serije ‘I tek tako...’ koja se posljednjih tjedana snima na ulicama New Yorka.

Podrška koju je Fendijevoj torbi pružio lik Sarah Jessice Parker potaknula je njezinu popularnost na modnoj sceni, nakon čega je privukla mlađu generaciju kupaca kojoj pripada američka 'it' djevojka Gigi Hadid.

Poput mlađe sestre Belle, Gigi u svojoj kolekciji posjeduje nekoliko torbi Baguette koja je protekle godine proslavila 25. rođendan na modnoj sceni.

Primjerkom Baguette torbice s veselim uzorkom, Gigi je nadomjestila stajling u grunge maniri postignut trapericama boje ugljena i vintage kožnim kaputom, dok je glavu zaštitila kapicom s potpisom vlastitog brenda Guest In Residence, specijaliziranog za pleteninu.

Poput brojnih trendseterica i ljubiteljica mode, Gigi Hadid također nije odoljela Samba tenisicama brenda adidas koje posljednjih mjeseci uvjerljivo nose titulu najpopularnijeg modela na modnoj sceni.

  • +4
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia