UVIJEK IN

Ima stila: Melania Trump privlačila poglede u upečatljivim čizmama koje kao da su stvorene za nju

24.12.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Atraktivna Melania Trump, supruga Donalda Trumpa, američkog predsjednika na odlasku, samo niže elegantne stajlinge koji laskaju njezinoj manekenskoj figuri

Prelijepa Slovenka uvijek bira modne kombinacije koje su bezvremenske i ženstvene te ih bez greške uklapa u svoj damski stil.

Drži se klasičnih linija i tonova no rado se odlučuje i za poneki modni iskorak poput odvažnih uzoraka, vrtoglavih štikli animal uzorka, neobičnih remena...

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zgodnu brinetu pogledi su pratili prilikom ukrcavanja u Air Force One ispred Bijele kuće otkud se predsjednički par uputio na njihov posjed Mar-a-Lago na Floridi gdje će provesti božićne blagdane.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: NICHOLAS KAMM / AFP / Profimedia

U all black stajlingu, Melania je bila utjelovljenje klasične elegancije no nimalo dosadne jer je kombinaciju podignula trendi visokim čizmama iznad koljena koje bi mnoge fashionistice vidjele u svojoj kolekciji.

  • +6
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

Crni strukirani kaput duljine iznad koljena, 50-godišnja Slovenka rođena u Sevnici uparila je s efektnim čizmama na petu prepoznatljivog crvenog potpata s potpisom Christiana Louboutina.

Riječ je o zavodljivom modelu iznad koljena Eleonor Alta čija je cijena paprenih oko 2100 dolara, odnosno oko 13 tisuća kuna.

Velike sunčane naočale retro stila i prepoznatljiva ležerna frizura sjajno su zaokružili ovaj look za čistu peticu.