ROMANTIČNA I ZAVODLJIVA

Plavokosa ljepotica zasjenila poznate Hrvatice na crvenom tepihu

30.03.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Tjedan mode Bipa Fashion.hr započeo je revijom Roberta Severa, dizajnera koji je predstavio kolekciju s već poznatim chic potpisom, a nove kreacije nisu propustili pogledati poznati s domaće društvene scene

Poznatim Hrvaticama modni spektakl bio je idealna prilika da se i same dotjeraju za fotografiranje na crvenom tepihu, a na njemu je zablistala manekenka Lidija Lešić.

Plavokosa ljepotica nosila je bijelu romantičnu haljinu dizajnerice Kristine Burje. Bijela haljina s romantičnim štihom ima trendi volane, ali i izazovan kroj jer se veže oko vrata tankom trakicom.

  • +12
Poznati na reviji Roberta Severa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Zgodna manekenka upotpunila ju je svilenom maramom, koja je zamijenila remen, i plavim štiklama. Da doista uživa u svome poslu, vjerno pokazuju fotografije na društvenim mrežama jer plavokosa ljepotica na svome profilu na Instagramu često objavljuje kombinacije trendi stajlinga.

Lijepa Slavonka iza sebe već ima mnogobrojne modne kampanje, a u javnosti je odjeknulo snimanje za Turističku  zajednicu Slovenije gdje Lidija u kupaćem kostimu poziva turiste na odmor u Portorož.

Inače diplomirana pravnica, koja se manekenstvom bavi desetak godina, slobodno vrijeme koristi za putovanja i istraživanje egzotičnih destinacija.

Uz lijepu Lidiju, reviju su pratile poznate dame poput Nine Badrić, Ane Begić Tahiri, Anite Dujić, Lucije Lugomer i Olje Vori, koja je pokazala odličan stajling. Umjesto haljine, Olja je odabrala široke žute hlače i pripadajući sako te klasičnu bijelu majicu s natpisom.

#streetstyle #whitedress #lovefashion #mykrie #howtowear #summerdress #atwinter

Objavu dijeli fb KRIE (@kriedesign)