MIA KOVAČIĆ:

Planiram budućnost s Ivorom

30.03.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica 'Farme' uživa u vezi s poduzetnikom Ivorom, koju je usporedila s putovanjem, te ističe da pravi planove za budućnost sa svojim dragim

Nakon što joj je dragi Ivor Vucelić u praznom kazalištu poklonio pjesmu 'Ti i ja' koju je otpjevala Martina Vrbos, Mia Kovačić se prepustila romantičnim osjećajima.
 
Štoviše, Mia je otkrila i da planira budućnost sa svojim dragim, piše Extra

'Čovjek uvijek ima planove za budućnost. Kao i svi, nastojim gledati unaprijed, a ne unatrag. Da postoji neka univerzalna formula, ne bi bilo toliko razvoda koliko ih, nažalost, ima. Drago mi je što se mogu ugledati na svoje roditelje i njihovih trideset godina skladnog braka', rekla je Mia koja je ipak samozatajna.

'Ne otkrivam detalje svoje veze. Meni je to nešto najsvetije i to kanim zadržati za sebe i najuži krug bliskih prijatelja i obitelji', rekla je. Mia je dala i jednu poetičnu usporedbu veze i putovanja. 'Svaka veza je poput putovanja, jer svakodnevno otkrivate nove osobine u osobi koju volite. Uživam u vezi kao što uživam i na putovanjima.'

Mia kaže da se ne voli svađati te više voli razmjenu mišljenja. 'Ne smatram da su svađe normalan dio bilo koje vrste odnosa, obiteljskog ili prijateljskog, a ni osobno nisam svadljiva osoba. Moguća je razmjena mišljenja, a ako dođe do situacije kao što su svađe u bilo kojem odnosu, ljudi se moraju zapitati jesu li kompatibilni ili nisu', otkrila je lijepa Mia.