TKO BI REKAO

Planiraju vjenčanje, a donedavno se nisu mogli podnijeti

18.03.2014 u 21:08

Bionic
Reading

Premda se njihova veza sada čini sjajnom, te Ashton Kutcher i Mila Kunis planiraju vjenačnje i obitelj, čini se kako njihov odnos nije uvijek bio tako idiličan

Kako navodi anonimni izvor blizak paru koji je i s Milom i s Ashtonom surađivao za vrijeme snimanja serije 'Lude sedamdesete', danas zaljubljeni par je za vrijeme snimanja prezirao jedno drugo, te su mnogi nakon objave njihove veze ostali u šoku, prenosi RadarOnline.


'Mila i Ashton za vrijeme snimanja serije 'Lude sedamdesete' nisu bili čak niti prijatelji, nisu se mogli podnijeti', kaže prijatelj blizak paru. Mila je u seriji igrala ulogu razmažene djevojke Jackie koja je bila u vezi s Kelsom, čiji lik je tumačio upravo Ashton. No prema riječima anonimnog izvora, njih dvoje nikada nisu bili bliski, već sasvim suprotno.

Međutim, nakon što se 36-godišnji Ashton rastao od 51-godišnje Demi Moore, on i 30-godišnja Mila zakopali su ratnu sjekiru te se zbližili više no što je itko očekivao. 'Mila je vidjela da Ashton prolazi kroz teško razdoblje, pomogla mu je te su izgradili prijateljski odnos. Nakon toga su se tu javili i osjećaji te su se zaljubili. A nedavno su papparazzi uočili veliki zaručnički prsten na Milinoj ruci.