BIT ĆE S DRUGIM

Pišekica: Kiki neće sa mnom provesti Valentinovo

12.02.2010 u 12:24

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica otkrila je da će na Valentinovo biti na koncertu grupe Depeche Mode na koji njezin zaručnik Kristijan Curavić neće doći jer i nije neki ljubitelj tog glazbenog sastava, pa će morati ići s Marijom Petrekovićem

U dućanu Amadeus, čije je zaštitno lice Nikolina Pišek, povodom Valentinova predstavljena je nova kolekcija traperica, a naši celebovi pohrlili su u trgovinu kako bi pronašli nešto za svoj ukus. Tako su se u Importane centru našli Aleksandra Grdić, Petra Maroja, Neven Ciganović, Ivan Mitrović i, naravno, Pišekica

Atraktivna voditeljica Nikolina koja u posljednje vrijeme ima sve više angažmana nedavno je snimila reklamu za Amadeus, i to u toplesu, a seksi fotografije privukle su priličnu medijsku pažnju.

     

Nikoliona, majka Hane i zaručnica Kristijana Curavića, koja je u Amadeus stigla na promociju nove kolekcije povodom Valentinova otkrila nam je da njezin dragi baš i nije zainteresiran da Dan zaljubljenih provede s njom.

'Odlučila sam otići na koncert grupe Depeche Mode koji ni pod koju cijenu ne želim propustiti, a budući da nastupaju za

Valentinovo, Kristijan neće biti sa mnom. On i nije neki ljubitelj te grupe, a bila je i strka oko karata, ali ja sam toliki fan da bih se prošvercala ako bih trebala', kazala je Nikolina za tportal te dodala da će joj društvo praviti kolega Mario Petreković

Pišekica i Petreković bili su zajedno i na koncertu Backstreet Boysa u zagrebačkoj Areni. Čini se da joj je s Mariom jako zabavno.

'Tko je dovoljno lud da ide sa mnom na koncert Backstreet Boysa? Kristijan nije htio ići, pa je Mario bio i više nego zabavno društvo', rekla je Nikolina i dodala da se na koncertu jako dobro isplesala s Petrekovićem.

'Toliko su se zabavljali da nisam mogla skinuti pogled s njih, Mario je plesao i dizao atmosferu te se zafrkavao u svom stilu, a Nikolina se ženstveno njihala na hitove BSB', kazao nam je tada izvor koji se našao u neposrednoj blizini Pišekice i Petrekovića, vjerojatno novog para, ali samo za koncerte.