VJEČNI MODEL

Pet pogrešaka koje trebate izbjegavati ako volite nositi skinny traperice

22.08.2020 u 21:07

Bionic
Reading

Iako više nisu više tako popularne kao prije, skinny traperice odavno su prestale biti trendi komad i sad ih smatramo bezvremenskim komadom koji nikad ne izlazi iz mode. Većina ih žena ima u svom ormaru, no nerijetko ih se stilizira potpuno pogrešno

Uske traperice omiljen su model većine žena i to neovisno o dobi. S jednakim žarom nose ih tinejdžerice, ali i dame zrele dobi poput Melanie Trump i Brigitte Macron. Kako bi ovaj klasični komad traperica bio pravi dodatak vašoj garderobi , izbjegavajte najčešće greške koje radimo kod stiliziranja.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: ERIC GAILLARD / AFP / Profimedia

Nosite ih s jako uskim topovima

Usko gore i dolje? To nikako ne ide zajedno. Ako vam outfit djeluje doslovno poput druge kože, to znači da ste negdje pogriješili. Balansirajte proporcijama, ako su traperice uske, onda gore odjenite nešto šire i duže. Takav look puno više laska figuri, a i moderniji je.

Nosite ih uz visoke tenisice

Postoji puno modela obuće koja se sjajno slaže uz skinny traperice, no visoke tenisice definitivno nisu jedne od njih. Takve tenisice ma koliko trendi izgledale ne pristaju uz uske hlače jer noge vizualno skraćuju, a stopala čine većima.

Ugurali ste traperice u preuske čizme

Uske traperice i uske čizme – to je još jedan modni faux pas, a taj stil prolazi jedino ako se u slobodno vrijeme bavite jahanjem i nažalost nigdje drugdje. Skinny hlače nosite uz opuštenije, šire čizme. To je laskav look zbog kojih će vam noge izgledati duže.

Nogavice su preduge

Skinny traperice ne smiju biti preduge. Ako vam se rub nogavica gužva oko gležnja, svakako ih odnesite na skraćivanje.

Odabrali ste malo drugačiju boju

Traperice, pogotovo skinny modeli u neobičnim bojama i 'pranjima' mogu stvoriti nimalo laskave kontraste na bedrima pa će i najvitkije noge učiniti debljima. Stoga birajte modele u tamnoj nijansi i suptilno isprane.

  • +10
Skinny traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo