NOVITETI NA POLICAMA

Modni ulovi: Traperice kojima se veselimo ove jeseni

17.08.2020 u 11:16

Bionic
Reading

Iako mnogi još uvijek uživaju u čarima godišnjeg odmora negdje na našoj predivnoj obali, a žene većinom hodaju okolo u hlačicama i haljinama, niti ne pomišljajući na kraj ljeta, činjenica je da jesen čeka iza ugla. Stoga smo se mi već bacili u potragu za trendi jesenskim krpicama, a ovog puta vam donosimo nekoliko cool modela traperica koje vrijedi pospremiti u ormar

Dobar par traperica must have je u ormaru svake žene, a to će potvrditi i svi modni stručnjaci koji znaju koliko je teško pronaći onaj odgovarajući. No jednom kada nađete savršene traperice, teško da ćete ih se riješiti.

Traperice su s razlogom omiljeni odabir žena (ali i muškaraca) diljem svijeta. Pristaju odlično uz što god poželite - od obične bijele majice i tenisica do sakoa i štikli. Toliko se lako uklapaju u svaki stajling da je prava šteta ne imati barem nekoliko modela koje možete vrtjeti u krug.

Dok jedni vole modele s puno elastina, drugi radije posežu za onima od krutog trapera, a koji ćete model odabrati za sebe, ovisi o vašim osobnim preferencijama. Imajte na umu da je najvažnije kako se vi osjećate u trapericama. Nipošto nemojte trpjeti ako vas stežu ili se uvlačiti u broj manje traperice, a prilikom odabira idealnih uvijek vodite računa o tome da pristaju vašoj figuri - prikrivaju nedostatke i naglašavaju atribute.

Ako ipak volite biti u skladu s trendovima, OVDJE saznajte koji su modeli trenutno 'in', a u nastavku vam donosimo nekoliko favorita iz novih kolekcija koje jedva čekamo nositi ove jeseni.