NJEGA KOŽE

Pet najpopularnijih: Ovi beauty proizvodi su najtraženiji diljem svijeta

18.05.2021 u 11:45

Bionic
Reading

Lockdown, kućni ured, nošenje maski... protekla godina zahtijevala je manje ulaganje truda u rutinu šminkanja, a kao posljedicu donijela je veću brigu o njezi kože i samim time veći interes za preparativnu kozmetiku. Navedeno potvrđuje i istraživanje poznate platforme Stylight, a koje je javnosti otkrila koji beauty proizvodi danas najbolje prolaze kod kupaca diljem svijeta

Globalna pandemija utjecala je na brojne trendove, pa tako i trend veće brige o njezi kože. Sve više vremena posvećuje se beauty rutini, stoga se poznata paltforma Stylight zapitala koji su proizvodi za uljepšavanje danas najpopularniji u svakoj kategoriji. 'Kada milijuni internetskih korisnika traži istu kremu za ruke, to mora nešto značiti', ističe Stylight koji je analizom prikupljenih podataka o klikovima i kupnji pojedinih beauty proizvoda na internetu uspio stvoriti listu najpopularnijih.

Spomenutu listu Stylight je podijelio u pet kategorija, a koje se odnose na najpopularniju kremu za ruke, kremu za oči, losion za tijelo, lak za nokte i ulje za lice.

Za rangiranje proizvoda, analizirao je najklikanije u svakoj od navedenih kategorija u periodu od prvog siječnja do 22. travnja 2021., a ovako izgleda njihova lista.

Pet najpopularnijih beauty proizvoda na internetu

Najpopularnija krema za ruke - The Rituals Of Skura Kitchen

Najpopularnija krema za oči - Awakening brenda Babor

Najpopularniji losion za tijelo – Coconut brenda Organic & Botanic

Najpopularniji lak za nokte – Roughe Louboutin iz beauty linije Christiana Louboutina

Najpopularnije ulje za lice – Firming Face Oil Raspberry + Bakuchiol brenda Björk & Berries