ZAVRŠENO SNIMANJE

Pet ambasadora danas odletjelo iz Hrvatske

30.09.2013 u 11:55

Bionic
Reading

Dvadeset i četiri dana intenzivnog snimanja po Hrvatskoj i misija je ispunjena. Postali su novi ambasadori Lijepe Naše na snimanja serijala 'Discover Croatia – Exploring Route'

Oduševljeni su hrvatskim velikanima Teslom, Penkalom i Vrančićem: 'Podignimo čaše i nazdravimo herojima bez kojih bi svijet bio puno siromašnije mjesto!' (Violetta Teetor, Finska)

Fascinacija hrvatskom kulturom: 'Sada mi je potpuno jasno što je mislio slavni španjolski pisac Miguel de Unamuno kada je rekao da je kultura je ono što ostaje nakon završetka života.' (Ana Carrasco Villapun).

O hrvatskim nacionalnim parkovima: 'Možda se čini izazovnim, no pogled s Biokova vrijedan je toga.' (Mike Lince, USA)

Montirane materijale očekujemo početkom 2014., premjerno prikazivanje dijelova serijala u prosincu 2013. godine.

Projekt Discover Croatia - Dhar media i Touristar.TV 4. 9. započeli su snimanje turističkog serijala, vlastitog projekta čija je priprema trajala godinu dana, a koji će se u cijelosti moći pogledati na web-stranici TouristarTV-a. Pet stranih novinara (Violetta Teetor - Finkinja, Marcio Caparica Carlos – Brazilac, Florence i Mike Lince - Amerikanci) na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove. Snimanje je trajalo 23 dana i završilo krajem rujna, 27. 9. u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.